Welkom bij Kinderopvang Plons

Plons is het Peers initiatief voor Buitenschoolse Kinderopvang. Een professioneel en gemotiveerd team staat klaar om de opvang van je  kind zo goed mogelijk te verzorgen. Je kind kan er veilig spelen, knutselen, gezellig ontspannen, huiswerk maken en buiten ravotten.

Plons wil je kind een tweede thuis bieden, waar het zich goed en geborgen voelt, vrije tijd fijn kan doorbrengen en ‘spelen’ centraal staat.

Wat doen we?

Voor en na schooltijd, op schoolvrije dagen en tijdens de vakantie kan je kind terecht op een van de locaties. Iedere opvang heeft bepaalde leefregels die structuur geven aan spelen, vrijheid en geborgenheid.

Iedere opvanglocatie is zo goed mogelijk opgedeeld in verschillende ‘speelhoeken’. Hierdoor komen alle aspecten van de ontwikkeling van je kind aan bod: fantasie, motoriek, creativiteit, sociale contacten en inlevingsvermogen.

Dagindeling

Voor en na de school staat ‘vrij spel’ centraal. Op schoolvrije dagen en tijdens vakantieperiodes krijgen kleuters en lagere schoolkinderen een leuk activiteitenaanbod. In de voormiddag is dat een geleide activiteit en in de namiddag kan je kind kiezen uit een aantal workshops of een uitstap.

De activiteiten kaderen in een aangepast weekthema.


Schrijf je in voor de zomervakantie vanaf 1 juni via onderstaande link:
www.i-school.be/peer/registreren
Schrijf je in voor de maand juni via de knop bovenaan ‘Aanmelden van je kind’.